dilluns, 26 d’abril del 2010

Presentacions dels videos

Ús de les TAC a l'escola


1- IES Gallecs (Mollet). Bona presentació. S'ajusten el temps i és força clara i entendora. No expliciten gaire els softwares emprats.

2- 25 de setembre (Rubí) Molt interessant el centre. Gran aplicació de les TAC. A més, és molt interresant la classe de ràdio que fan els alumnes del cicle superior.

3- CEE Ca n'Oriol (Rubí) L'explicació va molt ben acompanyada de les imatges i videos. És centre d'educació especial.

4- CEIP La Vinyada (Snt. Vicenç dels horts). Disposen d'un ordinador per aula. Grups petits a les aules d'informàtica. Ús de les pissarres digitals. Molta música i lletres. Potser faltaria un veu en off que narrés el que succeeix en les imatges.

5- IES Torre del Palau (Terrassa). A més, s'imparteixen ESO I BTX. Tene pàgina web i una revista digital. Tenen un projector i pc per aula. Potser també faltaria veu en off en lloc de llegir tant text. Crec que el text hauria de ser l'acompanyament de la veu.

6- García Lorca (Santa Margarita de Montbui). 50 pc's. 2 aules multimèdia. Pissarres digitals (a l'aula d'anglès). Molt bona presentació.

7- CEIP Dr Ferrar (Artés). Problemes amb el so. Bon video, s'explica els softwares i algunes activitats. Compagina molt bé el so amb els textos.

8- Llacuna de Poblenou. El docent és un guia per les eines i les TIC. Compagina molt bé el so amb el text. Bon ús de les TIC.


Les presentacions en general han estat molt interessants. Bons treballs. Hi ha molta varietat entre els diferents centres centres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada