dijous, 7 de gener del 2010

Blogs i Wikis

http://sites.google.com/site/wikiwikiaap/homeAvui en dia, les noves tecnologies estan tenint un paper decisiu en l'àmbit de l'educació. El professor té eines i material per fer servir programes relacionats amb les noves tecnologies. Així doncs, a principi de curs vàrem crear un blog. Cada alumne disposa d'un blog per deixar-hi comentaris, els paunts de classe, videos, enllaços, etc. A més però, també vàrem començar a utilitzar les wikis.



  • Què entenem per BLOG:

Un blog és un diari interactiu personal a Internet. Està dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de tal forma que la persona que escriu i les que llegeixen poden seguir un camí de tot el que s'ha publicat i editat.



En cada missatge o article d'un bloc els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada blog té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.



  • Què entenem per WIKI:

Una wiki és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Els usuaris d'un wiki poden d'aquesta manera crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada